Over ons
Cigar Enjoyment - VANTOOR is een online versie van onze stenen  rokersspeciaalzaak met een zeer uitgebreid assortiment van tabaksproducten. U vindt bij ons de beste sigaren en rokersaccessoires om u de beste rookbeleving te kunnen geven. Voor echte levensgenieters!

Online bestellen in onze webshop
In onze webshop vindt u een selectie uit ons brede assortiment. Bestel hier losse sigaren of voordelige doosjes uit Cuba, Panama, Frankrijk en vele andere landen. We voegen vaak nieuwe producten toe aan ons assortiment uit dus u bent van harte welkom regelmatig onze webshop te bezoeken om nieuwe sigaren en aanbiedingen te ontdekken. Momenteel bieden we al producten van ruim 120 kwaliteitsmerken!

Of kom langs in onze winkel
Rokersspeciaalzaak VANTOOR is begonnen als fysieke winkel. Hier worden de sigaren in een speciale klimaatkamer onder perfecte omstandigheden bewaard, zodat u altijd verzekerd bent van een perfecte kwaliteit. Zoals u weet heeft iedere sigaar een unieke en bijzondere smaak die het verdient om van te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit om ook eens langs te komen in onze winkel om deze unieke smaken te ontdekken.

Advies en beleving
In onze winkel (of telefonisch) kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren over de verschillende sigaren en merken. En natuurlijk kunnen wij u als geen ander helpen bij de aanschaf van een humidor, aansteker of sigarenknipper. Kijk bij Contact voor onze contactgegevens en de openingstijden van de winkel.

Vandaag besteld = vandaag verzonden
Voor onze webshop geldt dat rookwaren die voor 17:00 uur zijn besteld op werkdagen, dezelfde dag nog worden verzonden. Zo kunt u snel genieten van de unieke smaken die onze tabaksproducten bieden!
Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag.

 

Waar kunt u ons vinden?

 

Van Toor Cigar Enjoyment

Van Nesstraat 6
2404 AV Alphen aan den Rijn
0172 – 491165
info2@vantoor.com
KVK nummer: 28040149
BTW nummer: 803604580B01
Bank : NL 20 RABO 0391641948

 

Verzending en verzendkosten

Door prijsverhogingen van de vervoerder zijn wij genoodzaakt de verzendprijs aan te passen.
De kosten voor verzenden zijn € 6,95 per bestelling
Op werkdagen voor 16:00 besteld  wordt dezelfde dag nog verzonden.
 

Openingstijden:

ma-vrij    07:45 - 18;00
zat          08:00 - 17:00
op zon en feestdagen gesloten
 

 

Hoe het aantal  te  wijzigen

In de winkelwagen ziet u het artikel wat u gekozen hebt .
Standaard staat het aantal op 1 klik hierop en verander het aantal in het aantal wat u wilt hebben.
Klik vervolgens helemaal rechts op wijzig en het aantal is aangepast.